NL Doet pimpt schoolplein De Krullevaar op

Ook op Basisschool De Krullevaar was NL Doet vrijdag 16 maart jl. actief en wel met het ‘pimpen’ van het schoolplein. Vijf leerlingen van het Oosterlichtcollege verfden daar, samen met enkele ambtenaren van de gemeente Nieuwegein, alle klimblokken weer in de kleuren geel, rood en blauw. Ook de hinkelspellen op het plein zijn nu weer goed zichtbaar. Het geld voor de benodigde betonverf, kwasten en andere verfmaterialen is gedoneerd door het Oranje Fonds.

Het schoolplein van De Krullevaar beschikt o.a. over diverse grote klimblokken, een tafeltennistafel, een glijbaan, schommels en klimrekken. De kleuren van de blokken en hinkelspellen op het schoolplein waren de afgelopen jaren enigszins vervaagd, maar zijn door deze actie weer helemaal opgefrist. Ook is een eerste begin met de cijfer- en letterlijn gemaakt.

NL Doet is de grootste vrijwilligersactie in Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. Tijdens NL Doet steken vrijwilligers in het hele land de handen uit de mouwen voor klussen of klusjes bij maatschappelijke organisaties. Voor leerlingen van het Oosterlichtcollege haakte de Krullevaar-klus Pimp het Schoolplein mooi in op de invulling van hun maatschappelijke stage (MAS).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk